ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ

Η Εταιρία αναλαμβάνει την πιστοποίηση εγκαταστημένων δικτύων χαλκού και οπτικών ινών ως τρίτος πιστοποιητής (3RD Party).

Η πιστοποίηση των δικτύων πραγματοποιήται, με το διακριβώμενο κάθε χρόνο, όργανο DT-1800 της FLUKE . Η πιστοποίηση χαλκού γίνεται με τις κεφαλές permanent link, όπου πιστοποιείται το σταθερό δίκτυο. Κατ΄απαίτηση μπορεί να γίνει και πιστοποίηση channel με τις αντίστοιχες κεφαλές όπου πιστοποιήται το σταθερό δίκτυο και τα patch cord μαζί. Στην πιστοποίηση channel τα patch cord δεν πρέπει ν΄αφαιρούνται μετά την μέτρηση. Για τις πιστοποιήσεις οπτικής ίνας χρησιμοποιούνται οι πολύτροπες ή μονότροπες κεφαλές.

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρία με παρουσία στην αγορά απο το 1992 στον τομέα δικτύων χαλκού και οπτικών ινών είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας που μπορεί και ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις τεχνολογικές απαιτήσεις σας.

Η εταιρεία διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς δικτύων φωνής και δεδομένων, τακτοποίησης computer room, συναρμολόγησης καλωδίων και εγκατάστασης τηλεφωνικών κέντρων Panasonic.